english version

INWESTYCJA:

EKSKLUZYWNE STUDIO W ZABYTKOWEJ KAMIENICY NA STARYM MIEŚCIE WE WROCŁAWIU

POWIERZCHNIA:
STUDIO: 30M2, TARAS: 30M2

ROK: 2009

ZAKRES:

PROJEKT WNĘTRZ: KONCEPCJA ORAZ PROJEKT WYKONAWCZY

REALIZACJA POD KLUCZ:

NADZÓR INWESTYCYJNY NAD REALIZACJĄ ORAZ NADZÓR NAD WYNAJMEM NIERUCHOMOŚCI

Dzięki zastosowanym materiałom wykończeniowym oraz jego aranżacji, powierzchnia tarasu tworzy naturalne przedłużenie strefy mieszkalnej apartamentu.

Minimalistyczną koncepcję aranżacji wnętrza połączono z odrestaurowanymi, poniemieckimi oryginalnymi elementami wykończenia.

Wnętrze zostało gruntownie zrewitalizowane: wyburzono większość ścian działowych tworząc jasne, przestronne studio. Powstało nowoczesne i komfortowe wnętrze pełne bieli, światła i harmonii.

Odrestaurowaną drewnianą stolarkę okienną, stare belki stropowe oraz odkryte podczas remontu deski podłogowe swobodnie zestawiono z nowoczesnymi elementami uzyskując niepowtarzalny, eklektyczny charakter studia.